Ymmärrystä tunteista ja tilannetajusta – tule mukaan valmennukseen 15.6.2021 - MeValuation
13038
post-template-default,single,single-post,postid-13038,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Persoonallisuutta selitetään eri tavoin

Ymmärrystä tunteista ja tilannetajusta – tule mukaan valmennukseen 15.6.2021

Työelämässä pelkkä substanssiosaaminen ja älykkyys eivät riitä. Tarvitsemme myös kykyä tulla toimeen toisten – ja myös itsemme! – kanssa erilaisissa tilanteissa. Miten tunteet vaikuttavat työhösi ja tekemiisi päätöksiin?

Tunteet ovat läsnä koko ajan, jokaisessa tilanteessa, halusimmepa sitä tai emme. Tunteet vaikuttavat siihen, mitä teemme, miten teemme ja mitä saamme aikaan. Tunneäly auttaa omien ja muiden tunteiden tiedostamisessa, ymmärtämisessä ja säätelyssä.

Tunneälyn lisäksi tarvitaan myös tilannetajua. Se on tietoisuutta itsestä, muista ihmisistä ja siitä, mitä toimintaympäristössä tapahtuu. Tilannetaju vaikuttaa myös siihen, millaisia johtopäätöksiä havaintojen perusteella teemme ja kuinka hyödynnämme niitä päätöksenteon tukena.

Hyvä tilannetaju edellyttää oman mielen ja itsensä johtamisen taitoja. Niitä ovat mm. tunnetaidot, kyky tunnistaa ja ohittaa omia ajatusluutumia sekä halu tahdistaa omaa luontaista käyttäytymistä kulloiseenkin tilanteeseen paremmin sopivaksi.

 

Millaisia tunteita, miten terävää tilannetajua ja millaista energiaa sinä tuot mukanasi?

 

Valmennus: miten valjastat tunteet ja tilannetajun työssäsi?

Tilannetaju, tunteet ja tulokset -valmennusTarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nopeille päätöksentekijöille – kesäkuun ryhmävalmennuksessa on vielä muutama paikka vapaana!

ilMe-valmentaja Markku Hiljanen pitää 15.6.2021 klo 16-19 online-valmennuksen Tunteet, tilannetaju ja tulokset. Ota yhteyttä Markkuun viimeistään tiistaina 8.6., mikäli haluat mukaan tähän ryhmään:

markku@mevaluation.fi
p. 040 179 7575

Valmennus lisää ymmärrystä käyttäytymisestä ja tavoistamme toimia erilaisissa tilanteissa. Valmennus antaa vinkkejä ja ajateltavaa sekä mahdollisuuksia hyödyntää tilannetajua – miten me voimme jokainen vaikuttaa yhteistyön sujuvuuteen ja hyvään fiilikseen.

Lisätietoa valmennuksen teemoista: Tunteet, tilannetaju ja tulokset