Valmentajaksi ilMe-verkostoomme - MeValuation
738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-738,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Tule valmentajaksi ilMe-verkostoomme!

 

Valmentaja tai coach! Saat ilMe-analyysin käyttöösi valmentautumalla ilMe-valmentajaksi.

 

ilMe edelläkävijöille

 

ilMe-analyysi on uusi työkalu yrityksissä valmentaville, henkilökohtaisia valmennuksia tekeville valmentajille ja coacheille sekä yritysten HR-asiantuntijoille.

 

ilMe-analyysi antaa sinulle tietoa nopeasti – näin valmennuksissa päästään oikeiden asioiden äärelle samantien.

 

Analyysin pohjalta näet esimerkiksi, millainen persoonallisuus on kysymyksessä, millainen käyttäytyminen on henkilölle ominaista ja miten hän luontaisesti toimii muiden ihmisten kanssa, paineen alla ja muutoksessa.

 

Etsimme valmentajia aktiiviseen yhteistyöverkostoomme.

 

ilMe-analyysin myötä nostat valmennuksesi uudelle tasolle.

 

ilMe-persoonallisuusanalyysi on nopea ja luotettava persoonallisuusanalyysi. Hollannissa kehitetty, mikroilmeiden tulkintaan perustuva persoonallisuusanalyysi pohjautuu tutkimustietoon ja uuteen teknologiaan.

 

Koska ihmisen tiedostamaton toiminta on nopeampaa kuin tiedostettu, mikroilmeet näkyvät hetken ennen kuin tietoinen mieli ehtii korjaamaan tilannetta. Tästä syystä mikroilmeitä on mahdoton hallita ja kontrolloida. Ne paljastavat meistä juuri sen, mitä me aidoimmillamme olemme. Mikroilmeiden koneellinen tulkinta perustuu biometrisiin järjestelmiin.

 

Kun teetät analysoitavalle henkilölle analyysin, hän tekee lyhyen videohaastattelun omalla koneellaan tai kannettavalla mobiililaitteellaan. Ohjelmisto analysoi videon ja tuottaa selkeän raportin – ilMe-persoonallisuusanalyysin.

 

”Olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Oli todella mielenkiintoista, miten tarkkoja juttuja sieltä pystyi poimimaan ja löytämään. Tietomäärä ihmetytti – miten niin nopealla ja yksinkertaisella menetelmällä voi löytää niin paljon”, autotalon päällikkö Esa Heinonen Delta Auto Oy:stä sanoo.

 

Uusia näkökulmia valmennuksiin

 

Valmentajan osaaminen ja ammattitaito yhdistettynä uuteen teknologiaan luo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia valmennuksiin.

 

ilMe-valmentajana teet asiakkaillesi ilMe-analyysejä ja hyödynnät työkalua omassa liiketoiminnassasi. Voit käyttää analyysejä vaikkapa vuorovaikutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen, johtamiseen, hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, myyntiin sekä neuvottelutaitoon ja vaikuttamiseen liittyvissä valmennuksissasi.

 

Esimerkiksi aäni- ja esiintymisvalmentaja ja äänenkäytön tutkija Katri-Liis Vainio löysi analyysistä uusia näkökulmia omiin vahvuuksiinsa, kehittämiskohteisiinsa ja haasteellisiin työtehtäviin. Analyysin ja purkutilanteen ratkaisukeskeisyys ilahdutti itsekin erilaisia valmennuksia tekevää Vainiota.

 

“Oli hienoa, ettei ongelmatilanteita kartettu, vaan niihin esiteltiin ratkaisut. Pidin valmentajan tavasta esitellä tulokset – hän oli etukäteen paneutunut juuri minun työelämäni esimerkkitilanteisiin. Analyysin pohjalta kävimme esimerkiksi läpi minulle tyypillisiä ratkaisuja, joita teen erilaisissa tilanteissa.”

 

Uusi tuote ja teknologia auttaa sinua erottautumaan kilpailijoista

 

Valmentajalle ja coachille ilMe-persoonallisuusanalyysi on mahdollisuus kehittää omia valmennuksia ja luoda uusia. Uuden tuotteen avulla voit löytää myös täysin uusia asiakasryhmiä ja kehittää edelläkävijänä uusia valmennustuotteita.

 

Olemme halunneet pitää hinnoittelun erittäin maltillisena. Näin saat sertifioituna valmentajana erinomaisen katteen.

 

Saat ilMe-persoonallisuusanalyysin käyttöösi vain meiltä. MeValuation on viiden suomalaisen yrityksen omistama, 100-prosenttisesti kotimainen yritys. Omistamme mikroilmeiden analysointiin perustuvan persoonallisuusanalyysin (PBA) oikeudet ainoana yrityksenä Suomessa. Suomessa PBA on ilMe.

 

Valmennuksessa otat ilMe-analyysin haltuun ja pääset mukaan aktiiviseen verkostoomme

 

MeValuationin yksipäiväinen valmennus antaa oikeuden ja valmiudet ilMe-tuotteen itsenäiseen käyttöön. Valmennus on suunnattu valmentajille, coacheille ja konsulteille.

 

Valmennuspäivän jälkeen voit heti aloittaa ilMe-analyysin käytön sertifioituna valmentajana. Lisäämme tietosi sivuillemme ja saat näin näkyvyyttä yrityksellesi.

 

Teet itse oman ilMe-analyysisi ennen valmennusta.

 

Valmennuksessa

 

  • Sinulle avataan oma profiilisi
  • Opit purkamaan analyysejä asiakkaillesi
  • Opit uutta mikroilmeistä ja ihmisen persoonallisuudesta
  • Tutustut työkaluun ja sen mahdollisuuksiin persoonallisuuden analysoinnissa
  • Löydät uusia, lisenssin tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia
  • Pääset mukaan kasvavaan valmentajaverkostoomme

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Panosta nyt omaan liiketoimintaasi ja ota askel edelläkävijöiden joukkoon.

 

Valmennuksen ja sertifioinnin hinta nyt 1 690 € + alv. 24 %.

Olen kiinnostunut ilMe-sertifioinnista, ja haluan että otatte minuun yhteyttä!