Valmentaja, lähde mukaan verkostoomme! | MeValuation
750
post-template-default,single,single-post,postid-750,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Valmentaja, lähde mukaan verkostoomme!

Hae mukaan aktiiviseen yhteistyöverkostoomme!

 

Etsimme kasvavaan verkostoomme valmentajia eri puolilta Suomea. Vuoden 2018 ensimmäinen valmennus yhteistyöverkostomme valmentajille järjestetään maaliskuussa Helsingissä.

Mukaan valituille valmentajille tarjoamme nyt ilMe-valmennuksen ja lisenssin vuodeksi puoleen hintaan. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Lisenssi edelläkävijöille

ilMe-analyyseillä luot vahvan pohjan erilaisille valmennuksille. Lisenssin haltijana teet asiakkaillesi ilMe-persoonallisuusanalyysejä, joita hyödynnät omassa liiketoiminnassasi. Voit hyödyntää analyysejä esimerkiksi vuorovaikutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen, johtamiseen, hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, myyntiin sekä neuvottelutaitoon ja vaikuttamiseen liittyvissä valmennuksissasi.

ilMe-persoonallisuusanalyysi on mikroilmeiden tulkintaan perustuva, huipputeknologiaan pohjautuva kansainvälinen tuote (Personal Behavioral Analysis, PBA).

”Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden valmentajille tehdä lisämyyntiä lisenssin myötä. Analyysi on huikea mahdollisuus valmentajille tarjota asiakkailleen paitsi analyysejä myös niiden pohjalta rakennettavia valmennuksia”, toimitusjohtaja Mika Kauppinen MeValuationista sanoo.

 

Valmentajat kohtaavat Helsingissä 16.3.2018

Lisensoidut ilMe-valmentajamme pääsevät mukaan kasvavaan valmentajien verkostoon ja saavat taakseen täysin suomalaisen MeValuationin tuen.

MeValuationin yksipäiväinen valmennus antaa oikeuden ja valmiudet ilMe-tuotteen itsenäiseen käyttöön. Koulutus on suunnattu valmentajille, coacheille ja konsulteille.

Valmennus järjestetään Helsingissä perjantaina 16.3.2018.

Lue lisää ja hae mukaan! >>