Valmennuksen konkareita ilMe-valmentajien verkostoon - MeValuation
1409
post-template-default,single,single-post,postid-1409,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Valmennuksen konkareita ilMe-valmentajien verkostoon

ilMe-valmentajien verkostoon syyskuussa liittyneet kokeneet yritysvalmentajat Seppo Kivelä ja Ari Konkka starttaavat uuden työkalun kanssa syksyn valmennuksiin.

Kivelä tekee mm. Deep Lead Oy:n ja Balentor Oy:n vastuuvalmentajana pääasiassa johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksia sekä työyhteisövalmennuksia. Kahdentoista vuoden valmentajan uran aikana kuunteleva ja empaattinen tyyli on muodostunut tavaramerkiksi.

”Kuuntelen tarkasti. Vaikka olisi isompikin ryhmä, olen kiinnostunut jokaisesta. Monet ovat sanoneet, että luottamus syntyy valmennuksissani helposti”, Kivelä kertoo.

Konkka valmentaa johtajia, esimiehiä ja myynnin asiantuntijoita Gustav Käserillä. Valmennusten vahvuus on selkeä metodiikka, jonka myötä valmennettava vahvuuksineen nousee esiin. Konkalle on kertynyt liki 20 vuoden kokemus valmennuksista, joten mies tietää mistä puhuu.

”Saamme myynnin ja johtamisen valmennuksissa uskomattomia tuloksia aikaan. Motivointi ja innostaminen on tärkeässä roolissa omissa valmennuksissani.”

ilMe-analyysi täydentää työkalupakin

ilMe-analyysi valikoitui valmentajien työkaluksi, koska se tarjoaa uusia näkökulmia valmennuksiin.

 

”Analyysin ylivoimainen vahvuus on siinä, että sitä on mahdoton manipuloida – joskus joku voi haluta syystä tai toisesta vaikuttaa analyysin tuloksiin. On myös hämmästyttävää, miten videoimalla lyhyt haastattelu voidaan muodostaa tällainen analyysi”, Konkka sanoo.

Kivelän valmennuksissa ilMe-analyysin myötä voidaan päästään ytimeen asti.

”ilMe-analyysi antaa erinomaisen työkalun valmennusten pohjaksi. Analyysi antaa paljon tietoa ja on hyvä keino tutkia esimerkiksi, mistä tietynlainen käyttäytyminen työyhteisössä juontaa juurensa”, Kivelä sanoo.

 

Löydät valmentajien tiedot sivultamme, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!

>> Sertifioidut ilMe-valmentajat

 


Seuraava mahdollisuus hankkia ilMe-sertifikaatti on 24.10.2018. Jos haluat hyödyntää ilMe-analyysiä omassa yrityksessäsi HR:n työkaluna tai haluat valmentajana uutta teknologiaa pakkiisi, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!