Syksyllä kaikki on toisin – miten tuet hyvää yhteistyötä?  - MeValuation
Monilla työpaikoilla pohditaan, onko työ muuttunut pysyvästi. Nyt kannattaa aivan erityisesti vaalia hyvää yhteistyötä. Lue lisää!
12864
post-template-default,single,single-post,postid-12864,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Hyvää yhteistyötä

Syksyllä kaikki on toisin – miten tuet hyvää yhteistyötä? 

Monessa organisaatiossa on onnistuttu hoitamaan työt hienosti poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Korona, etätyö sekä kasvokkain kohtaamisten radikaali vähentyminen ovat kuitenkin vaikuttaneet meihin monella tasolla ja tavalla. Mitä tapahtuu syksyllä, kun toivottavasti palailemme työpaikoille – ainakin osin? 

Monilla työpaikoilla pohditaan, onko työ muuttunut pysyvästi. Jääkö osa enemmän etätyöhön kuin aikaisemmin? Miten tuemme henkilöstöämme ja pidämme yllä hyvää yhteistyötä ja vuorovaikutuksen kulttuuria? Millaisia ajatuksia, tarpeita, odotuksia ja toiveita työntekijöillä on?

 

Voinemme olla suhteellisen varmoja, että ihmisillä on valtava tarve ja halu kohdata toisiaan.

Uusi normaali tarkoittaa uutta alkua ja uutta mahdollisuutta – siksi syksyn starttiin kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota. Tulevien kohtaamisten laatuun kannattaa panostaa. Avainasemassa kaikilla työpaikoilla on toista huomioiva vuorovaikutus ja yhteistyön sujuvuus.

Kohtaamiset voivat muuttaa muotoaan, mutta edelleen kaikkein tärkeintä on kuulla ja tulla kuulluksi. Tarkkanäköiset työnantajat ja esimiehet luovatkin edellytyksiä hyville, merkityksellisille kohtaamisille. Kun ihminen kohtaa ihmisen ja uutta normaalia ryhdytään luomaan yhdessä, edellytykset onnistua ovat paremmat.

Onnistuneilla kohtaamisilla on suuri voima.

Reunion – jälleen yhdessä

Työryhmille ja tiimeille tarkoitettu Reunion – jälleen yhdessä -valmennus lisää osallistujien ymmärrystä erilaisista tavoista käyttäytyä ja ilmaista itseään. Valmennus antaa työkaluja ja vinkkejä sujuvaan vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön erilaisissa työelämän tilanteissa – työskentelette sitten etänä, työpaikalla tai hybridimallilla.

Haluamme auttaa ja tukea teitä muotoilemaan uudesta startista parempaa ja sujuvampaa.

Lue lisää ja varaa valmennus: Reunion – jälleen yhdessä