Sertifikaatti valmentajalle – uusia ilMe-valmentajia - MeValuation
1188
post-template-default,single,single-post,postid-1188,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Sertifikaatti valmentajalle - ilMe-valmentajat Mirja Ulmanen ja Vesa Kyllönen

Sertifikaatti valmentajalle – uusia ilMe-valmentajia

Uudet ilMe-valmentajat ovat saaneet sertifikaatin ja pääsevät hyödyntämään ilMe-analyysiä omissa valmennuksissaan. Valmennuspäivä antoi valmentajille paitsi varmuutta analyysien tulkitsemiseen myös uusia ideoita ja ajatuksia, miten hyödyntää ilMe-analyysiä omassa liiketoiminnassaan.

Johtotehtävissä pitkään vaikuttanut Vesa Kyllönen Wesell Oy:stä näkee ilMe-analyysin mahdollisuudet esimerkiksi johtamiseen liittyvissä valmennuksissa.

”Olen hyvin vakuuttunut menetelmästä. Oman analyysin purku avasi vielä lisää, ja näen analyysissä ja sen hyödyntämisessä todella paljon mahdollisuuksia. Työkalu toimii esimerkiksi johtoryhmien valmennuksissa erinomaisesti”, Kyllönen sanoo.

Mirja Ulmanen Koulutus- ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy:stä on tehnyt erilaisia valmennuksia työyhteisöissä yli 20 vuotta. Terävät havainnot, tuoreet näkökulmat ja kuunteleva ote ovat Ulmasen tavaramerkkejä. Nyt työkalupakista löytyy uusi työkalu.

”On tosi mielenkiintoista! Uusi teknologia tuo aivan uusia mahdollisuuksia valmennuksiin. ilMe-analyysin avulla voidaan perehtyä vaikkapa siihen, miten ihminen reagoi eri tilanteissa, esimerkiksi paineen alla.”

Valmentavalla otteella

Valmentajien ilMe-valmennuksessa aukeavat tuotteen ominaisuudet, ja tulevat valmentajat saavat tukevasti tietoa ja työkaluja myyntityöhön. Keskeisintä antia on tietysti oppia purkamaan ilMe-analyysejä omille asiakkaille.

Valmentajalla on ilMe-analyysin avaamisessa analysoidulle ratkaisevan tärkeä merkitys. MeValuation Oy:n Mika Kauppinen muistutti koulutuksessa, että analyysin purkutilanne on analysoitavalta suuri luottamuksen osoitus. Matkaan kannattaa aina lähteä positiivisen kautta.

 

”Oletukset ja neuvot voi valmentajan roolissa jättää tekemättä ja antamatta. Paras tapa edetä ja luotsata keskustelua on kysyä hyviä kysymyksiä”, Kauppinen sanoo.

Sekä Ulmanen että Kyllönen ottivat kotitehtäväksi pohtia, miten he parhaiten auttavat asiakkaitaan ilMe-analyysin pohjalta. Omat hyväksi havaitut työskentelytavat ja menetelmät ovat käytössä ja toimivat ilMe-analyysejä avattaessa erinomaisena pohjana.

 

Sertifioidut ilMe-valmentajat

 

Oletko valmentaja ja kiinnostunut ilMe-analyysistä? Seuraava valmennus on toukokuussa 2018.

Lue lisää!