Referenssit | MeValuation
442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-442,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Referenssit

Pohja hyville keskusteluille

 

Suvi Lokkinen, Executive Vice President; HR, Communications and Corporate Development, eSett Oy

 

”ilMe on todella potentiaalinen työkalu, jota voi käyttää esimerkiksi tiimien muodostamisessa ja valmentamisessa, muutosjohtamisen tukena ja apuna rekrytoinneissa. Mitä heterogeenisempi porukka työskentelee yhdessä, sitä paremmin nousee ideoita esiin!

 

ilMe-analyysi muodostaa keskustelualustan, jonka pohjalta voi käydä erinomaisia keskusteluja. Analyysin ammattimainen purkaminen on tärkeässä osassa. Itse analyysin tekeminen on helppoa ja nopeaa – tämän päivän hektisessä työelämässä on vaikea löytää aikaa analyyseille, joiden tekemiseen on varattava tunteja aikaa.”

Analyysin tarkkuus ja tietomäärä yllättivät

 

Esa Heinonen, autotalon päällikkö, Delta Auto Oy 

 

”Analyysi kertoi hämmästyttävän paljon sellaista, mistä löysin itseni.”

 

Delta Auto Oy:n autotalon päällikkö Esa Heinonen yllättyi mikroilmeisiin perustuvan analyysin tuloksista ja tarkkuudesta. Tuttu, oma persoona löytyi analyysistä, ja keskustelun myötä paljastui paljon sellaistakin, mitä ei ollut omassa toiminnassaan tietoisesti edes huomannut.

 

 

”Olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Oli todella mielenkiintoista, miten tarkkoja juttuja sieltä pystyi poimimaan ja löytämään. Tietomäärä ihmetytti – miten niin nopealla ja yksinkertaisella menetelmällä voi löytää niin paljon”, Heinonen sanoo.

 

Heinonen näkee analyysin arvon työpaikoilla ja rekrytoinnissa. Koko henkilöstö ja yhdessä tiimeissä työskentelevät hyötyvät siitä, että he tuntevat toisensa sekä toisten tavat toimia ja suhtautua erilaisiin ihmisiin.

 

”Rekrytointitilanteessa hakija voi kertoa haastattelussa asioita, jotka eivät välttämättä pidä paikkaansa. Analyysi on erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus ja suosittelen sitä myös rekrytoijille.”

Helppo ja nopea analyysi rekrytointiin

 

Pia Jalo, yrittäjä, Tilitoimisto Jalo Oy

 

Tilitoimistoyrittäjä Pia Jalo teetti analyysin ensin itselleen ja sen jälkeen myös rekrytoitavalle työntekijälle. Analyysiä käytettiin rekrytoinnissa vahvistamaan jo syntyneitä käsityksiä.

 

”Rekrytointi on niin iso päätös, että halusin teettää analyysin tulevalle työntekijälleni. Analyysi on helppo, yksinkertainen ja nopea tehdä vaikka haastattelutilanteessa”, Jalo kertoo.

 

Analyysin tulokset vahvistivat rekrytoinnin, ja nyt työntekijä on ollut talossa lähes vuoden. Rekrytointi onnistui täydellisesti.

 

”Kuten omassa analyysissa, myös työntekijäni analyysissä esiin tulleet asiat ovat pitäneet täysin paikkansa. Olen sopinut käyttäväni analyysia myös seuraavassa rekrytoinnissa. Suosittelen ilMe-analyysiä todella lämpimästi kaikille rekrytoijille!”

 

Analyysejä käytettiin myös Tilitoimisto Jalon voimakaksikon yhteistyön hiomiseen. Valmentaja Satu Lempiäinen Uusin Tuulin Oy:stä kävi analyysit läpi.

 

”Pohdimme, miten työskentelemme yhdessä, millainen olen esimiehenä ja miten ymmärrämme toisiamme ja tapojamme reagoida.”

Ratkaisuja ja uusia näkökulmia

 

 

Katri-Liis Vainio, ääni- ja esiintymisvalmentaja ja äänenkäytön tutkija, VoicePilates Pro Oy Ltd

 

 

Ääni- ja esiintymisvalmentaja ja äänenkäytön tutkija Katri-Liis Vainio löysi analyysistä uusia näkökulmia omiin vahvuuksiinsa, kehittämiskohteisiinsa ja haasteellisiin työtehtäviin.

 

“Muihin vastaaviin analyyseihin (esimerkiksi MBTI) verrattuna analyysi avasi uusia näkymiä. Analyysin yhteenveto oli selkeä“, Vainio kertoo.

 

Analyysin ja purkutilanteen ratkaisukeskeisyys ilahdutti itsekin erilaisia valmennuksia tekevää Vainiota.

 

“Oli hienoa, ettei ongelmatilanteita kartettu, vaan niihin esiteltiin ratkaisut. Pidin valmentajan tavasta esitellä tulokset – hän oli etukäteen paneutunut juuri minun työelämäni esimerkkitilanteisiin. Analyysin pohjalta kävimme esimerkiksi läpi minulle tyypillisiä ratkaisuja, joita teen erilaisissa tilanteissa.”

 

Konkreettisen analyysin ja käytännönläheisen ja valmentavan lähestymistavan ansiosta Vainio on pystynyt hyödyntämään analyysin tuloksia työelämässä ja saanut näin aikaan parempia tuloksia.