Persoonallisuusanalyysi rekrytointiyritykselle | MeValuation
454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-454,page-child,parent-pageid-433,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Persoonallisuusanalyysi rekrytointiyritykselle

 

Luotettava, nopea ja edullinen, mikroilmeisiin perustuva persoonallisuusanalyysi on valtti rekrytointiyritykselle. Voit testata jokaisen työnhakijan ja kandidaatin nopeasti, edullisesti ja etänä.

 

ilMe-persoonallisuusanalyysissä vastauksia ei voi ohjailla, optimoida tai huijata. Monissa testeissä vastaaja voi vastata kysymyksiin sen perusteella, millainen hän haluaisi olla tai mitä hän ajattelee avoinna olevassa tehtävässä etsittävän. ilMe-analyysissä kysymysten tulkinta tai virheellinen ymmärtäminen eivät sekoita tuloksia.

 

ilMe-analyysi kertoo, millainen testattava todellisuudessa ja aidoimmillaan on. Näin vältetään kalliit hutit rekrytoinnissa.

 

Analyysin yhteenveto on tiivis ja helppolukuinen – analyysiä on helppo hyödyntää rekrytoinnissa. Psykologin osaaminen voi olla tulosten purkamisessa hyödyksi mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Tutustu lisenssiin >> Ota yhteyttä >>