Mikroilme ja analyysi | MeValuation
439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-439,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Mikroilme paljastaa, millaisia me aidoimmillamme olemme

 

ilMe-analyysissä mitattavat mikroilmeet ovat tahattomia ja kestoltaan hyvin lyhyitä, noin 1/25–1/15 sekuntia kestävä ilmeitä kasvoilla ja kaulalla. Ilmeet tulevat esiin erityisesti stressitilanteessa, jossa ihminen yrittää tietoisesti peittää signaalit omista tunteistaan.

 

Koska ihmisen tiedostamaton toiminta on nopeampaa kuin tiedostettu, mikroilmeet näkyvät hetken ennen kuin tietoinen mieli ehtii korjaamaan tilannetta. Tästä syystä mikroilmeitä on mahdoton hallita ja kontrolloida. Ne paljastavat meistä juuri sen, mitä me aidoimmillamme olemme. Mikroilmeisiin perustuva käyttäytymisanalyysi on riippumaton sukupuolesta, kulttuuritaustasta tai kielestä.

Teorioiden ja teknologioiden mahdollistama analyysi

 

Viimeisen 20 vuoden aikana käsitys ihmisen käyttäytymisestä on muuttunut ja laajentunut. Neurotieteelliset sekä DNA- ja aivotutkimukset ovat osoittaneet, että fysiologiamme ohjaa käyttäytymistämme paljon enemmän kuin olemme aiemmin olettaneet.

 

Neurologian ja biologian tutkimus on tuonut viimeisen 20 vuoden aikana valtavasti uutta tietoa fysiologisista reaktioista, tunteista ja niiden vaikutuksista käyttäytymiseen.

 

Kaikki ilMe-analyysin elementit perustuvat yleisesti hyväksyttyihin teorioihin ja tuoreimpaan tietoon ihmisen käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta.

 

ilMe-analyysi perustuu tohtori Paul Ekmanin FACS-järjestelmään (Facial Action Coding System), sekä tieteellisesti todistettuun vasteteoriaan, jossa fysiologinen reaktio ilmenee vasteena havaittuun tilanteeseen tai tapahtumaan.

 

>> Teorioiden ja teknologioiden mahdollistama ilMe-analyysi

Näin analyysi tehdään

 

Analysoitava tarvitsee vain kameralla varustetun tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, nettiyhteyden, rauhallisen ympäristön ja noin 10 minuuttia aikaa.

 

  • Haastattelu videoidaan (katso tästä lyhyt video alla).
  • Video analysoidaan mikroilmeiden analysointiin kehitetyllä, biometrisiin järjestelmiin pohjautuvalla teknologialla. Analysointiin erikoistunut analyytikko muodostaa tuloksista lopullisen käyttäytymisprofiilin.
  • Profiili on valmis kahden arkipäivän kuluessa.

Mikroilmeisiin perustuva käyttäytymisanalyysi

 

Mikroilmeisiin perustuva ilMe-käyttäytymisanalyysi on Clearwater Skyfields BV:n kehittämä PBA-analyysi (Personal Behavioral Analysis).

 

ilMe-analyysi

 

  • Hyödyntää uusinta teknologiaa ja tutkimustietoa.
  • Erittäin tarkka analyysi tarjoaa luotettavaa tietoa.
  • Edullinen – testaamisen kynnys voidaan pitää matalalla.
  • Analyysin yhteenveto on tiivis ja helppolukuinen – analyysiä on helppo hyödyntää.

 

Analyysia käytetään mm. yksilö- ja tiimivalmennusten pohjana, itseen tutustumisessa ja itsensä kehittämisessä sekä rekrytointien tukena. Kun olet kiinnostunut hyödyntämään ilMe-analyysin mahdollisuuksia omassa työssäsi, ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! >>