MeValuation Oy | Medialle
1064
page-template-default,page,page-id-1064,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Medialle

Ilme on mikroilmeisiin perustuva persoonallisuusanalyysi

 

ilMe on persoonallisuusanalyysi, jota käyttävät valmentajat ja coachit, rekrytointiyritykset ja yritysten HR-asiantuntijat.

 

ilMe perustuu mikroilmeiden tulkintaan – kansainvälinen, belgialaisen Clearwater Skyfields BV:n tuote perustuu tutkimustietoon ja uuteen teknologiaan.

 

ilMe-analyysissä mitattavat mikroilmeet ovat tahattomia ja kestoltaan hyvin lyhyitä, noin 1/25–1/15 sekuntia kestävä ilmeitä kasvoilla ja kaulalla. Koska ihmisen tiedostamaton toiminta on nopeampaa kuin tiedostettu, mikroilmeet näkyvät hetken ennen kuin tietoinen mieli ehtii korjaamaan tilannetta. Tästä syystä mikroilmeitä on mahdoton hallita ja kontrolloida. Ne paljastavat meistä juuri sen, mitä me aidoimmillamme olemme.

 

MeValuation Oy on suomalainen yritys

 

MeValuation Oy täysin suomalainen, viiden konsultointi-, valmennus- ja viestintäyrityksen perustama yritys, joka omistaa mikroilmeisiin perustuvien PBA- ja iPBA-persoonallisuusanalyysien oikeudet Suomessa. Yritys tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää ilMe-persoonallisuusanalyysin lisenssiä omassa liiketoiminnassaan.

 

Ota yhteyttä!

 

Marja-Liisa Torniainen
PR & Communications
040 593 0220