Markus panostaa opintoihin – muutoksia MeValuationissa - MeValuation
1540
post-template-default,single,single-post,postid-1540,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Markus panostaa opintoihin – muutoksia MeValuationissa

MeValuationin yksi viidesta osakkaasta on päättänyt luopua omistuksestaan yhtiössä. Markus Lustigin tähtäimessä ovat jatko-opinnot ja tulevaisuudessa mahdollisesti tohtorinväitös.

– Koska aika ei vain riitä kaikkeen, on tehtävä päätöksiä. Opinnot menevät nyt ajankäytössä edelle, koska näitä mahdollisuuksia tulee harvoin, Markus sanoo.

Markus valmistuu loppukesästä 2019 Laurea ammattikorkeakoulusta, kun hän paketoi turvallisuusjohtamisen YAMK-tutkinnon. Hän käy jatko-opinnoista ja tutkimuksen aiheista keskusteluja parhaillaan.

ilMe-analyysi säilyy omassa työkalupakissa

Markuksen yritys Markus Lustig Consulting Oy on keskittynyt HR-asioihin ja erityisesti henkilöstöriskien ja työympäristöongelmien konsultointiin. Sertifioituna valmentajana hän käyttää edelleen ilMe-analyysiä työssään.

– ilMe on erittäin hyvä työkalu minulle omassakin työssä. Monet asiat selviävät jo pelkästään sillä, että ihmiset ymmärtävät itseään, toisiaan ja ympäröivää maailmaa paremmin. Kun selvitellään vuorovaikutustilanteiden ja työpaikkakiusaamisen ongelmia, työkalu joka tuottaa nopean ja luotettavan tuloksen, auttaa myös minua asiantuntijana ymmärtämään tilannetta paremmin.

 

MeValuationin osakasystäville Markus toivottaa menestystä.

– ilMe on tulevaisuuden teknologiaa ja analyysi, joka tulee yleistymään Suomessakin vauhdilla. Toivotan koko MeValuationin porukalle kaupallista menestystä ja uuden oppimista – sitä uuden työkalun kanssa työskenteleminen käytännössä on. Tarvittaessa annan tulitukea jos sitä tarvitaan, Markus sanoo.

Kiitos arvokkaasta työstäsi ja menestystä Markus!

 

MeValuation on ostanut Markuksen yrityksen omistaman osakekannan, ja neljän omistajan Mika Kauppisen (tj), Markku Hiljasen (hallituksen pj), Kari Moisiolan ja Marja-Liisa Torniaisen yritykset jatkavat omistajina. Yhtiössä pohditaan ostettujen osakkeiden osalta osakeantia ja mahdollisia uusia osakkaita kesän aikana.