Kiitetty valmennus tunteista ja tilannetajusta 1.9.2021 - MeValuation
14499
post-template-default,single,single-post,postid-14499,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Tilannetaju, tunteet ja tulokset -valmennus

Kiitetty valmennus tunteista ja tilannetajusta 1.9.2021

Työelämässä älykkyys ja pelkkä substanssiosaaminen eivät riitä. Tarvitsemme kykyä tulla toimeen toisten – ja myös itsemme! – kanssa erilaisissa tilanteissa. Tunnistatko, miten tunteet vaikuttavat työssäsi ja tekemiisi päätöksiin? Varaa paikkasi ryhmävalmennuksesta 1.9.!

Tunteet ovat läsnä koko ajan, jokaisessa tilanteessa, halusimmepa sitä tai emme. Tunteet vaikuttavat siihen, mitä teemme, miten teemme ja mitä saamme aikaan. Tunneäly auttaa omien ja muiden tunteiden tiedostamisessa, ymmärtämisessä ja säätelyssä.

Tunneälyn lisäksi tarvitaan myös tilannetajua. Se on tietoisuutta itsestä, muista ihmisistä ja siitä, mitä toimintaympäristössä tapahtuu. Tilannetaju vaikuttaa myös siihen, millaisia johtopäätöksiä havaintojen perusteella teemme ja kuinka hyödynnämme niitä päätöksenteon tukena.

Hyvä tilannetaju edellyttää oman mielen ja itsensä johtamisen taitoja. Niitä ovat mm. tunnetaidot, kyky tunnistaa ja ohittaa omia ajatusluutumia sekä halu tahdistaa omaa luontaista käyttäytymistä kulloiseenkin tilanteeseen paremmin sopivaksi.

 

Millaisia tunteita, miten terävää tilannetajua ja millaista energiaa sinä tuot mukanasi?

 

Valmennus: miten valjastat tunteet ja tilannetajun työssäsi?

Tilannetaju, tunteet ja tulokset -valmennusUusimme kesäkuun valmennuksen samansisältöisenä, sillä valmennus sai kiitosta ja hyvää palautetta. Starttaa syksy uuden äärellä ja varaa oma paikkasi ryhmävalmennuksesta!

ilMe-valmentaja Markku Hiljanen pitää keskiviikkona 1.9.2021 klo 16-20 online-valmennuksen Tunteet, tilannetaju ja tulokset. Ota yhteyttä Markkuun ja ilmoittaudu mukaan:

markku@mevaluation.fi
p. 040 179 7575

Valmennus lisää ymmärrystä käyttäytymisestä ja tavoistamme toimia erilaisissa tilanteissa. Valmennus antaa vinkkejä ja ajateltavaa sekä mahdollisuuksia hyödyntää tilannetajua – miten me voimme jokainen vaikuttaa yhteistyön sujuvuuteen ja hyvään fiilikseen.

Lisätietoa valmennuksen teemoista: Tunteet, tilannetaju ja tulokset