Ajankohtaista | Juuri nyt | MeValuation
448
blog,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Tilannetaju, tunteet ja tulokset -valmennus

Kiitetty valmennus tunteista ja tilannetajusta 1.9.2021

Työelämässä älykkyys ja pelkkä substanssiosaaminen eivät riitä. Tarvitsemme kykyä tulla toimeen toisten – ja myös itsemme! – kanssa erilaisissa tilanteissa. Tunnistatko, miten tunteet vaikuttavat työssäsi ja tekemiisi päätöksiin? Varaa paikkasi ryhmävalmennuksesta 1.9.!Lue lisää »

Hyvää yhteistyötä

Syksyllä kaikki on toisin – miten tuet hyvää yhteistyötä? 

Monessa organisaatiossa on onnistuttu hoitamaan työt hienosti poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Korona, etätyö sekä kasvokkain kohtaamisten radikaali vähentyminen ovat kuitenkin vaikuttaneet meihin monella tasolla ja tavalla. Mitä tapahtuu syksyllä, kun toivottavasti palailemme työpaikoille – ainakin osin? Lue lisää »

Maksuton ilMe Online -webinaari 5.5. klo 8.30

Klikkaa itsesi mukaan aamuwebinaariin ja tutustu mikroilmeisiin perustuvaan ilMe-analysiin! ilMe Online -webinaari on suunnattu HR-asiantuntijoille, valmentajille, coacheille, konsulteille, rekrytoijille – kaikille ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja valmentamisen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Lue lisää »

ilMe-analyysin voi nyt tilata verkkokaupasta

Tunnistatko omat luontaiset vahvuutesi? Käytätkö vahvuuksiasi työssäsi, verkostoissasi ja läheistesi kanssa? Kun tunnet itsesi, ymmärrät sekä itseäsi että toisia paremmin – väärinkäsitykset vähenevät, osaat sovittaa omaa käyttäytymistäsi toisten kanssa ja tiedät, miten käytät omia vahvuuksiasi esimerkiksi muutos- ja konfliktitilanteissa. Mikroilmeisiin perustuvan ilMe-analyysin voi tilata nyt helposti verkkokaupasta, verkkokaupan avajaishintaan.Lue lisää »

Menestyvä johtoryhmä on aidosti monimuotoinen

– Paljon on puhetta uudistavasta ja valmentavasta johtamisesta, mutta todellisuudessa nämä toteutuvat edelleen harvoin. Huonoon johtamiseen pitäisi työpaikoilla puuttua napakammin, sanoo kokenut johtamisen valmentaja Anne Nurminen Zealan Oy:stä.

Lue lisää »

Uudet teknologiat innostavat ilMe-valmentaja Juha Kaarenmaata

Kehittyvät teknologiat tuovat analyysien kentälle uusia työkaluja, ja on selvää, että tekoälyyn perustuvia menetelmiä tullaan tulevaisuudessa käyttämään entistä enemmän. ilMe-valmentaja Juha Kaarenmaa näkee, että vaikka uudet teknologiat tarjoavat uusia näkökulmia, analyysien maailmassa on keskeisintä eettinen toiminta.

Lue lisää »