Ajankohtaista | Juuri nyt | MeValuation
448
blog,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Persoonallisuutta selitetään eri tavoin

Ymmärrystä tunteista ja tilannetajusta – tule mukaan valmennukseen 15.6.2021

Työelämässä pelkkä substanssiosaaminen ja älykkyys eivät riitä. Tarvitsemme myös kykyä tulla toimeen toisten – ja myös itsemme! – kanssa erilaisissa tilanteissa. Miten tunteet vaikuttavat työhösi ja tekemiisi päätöksiin?

Tunteet ovat läsnä koko ajan, jokaisessa tilanteessa, halusimmepa sitä tai emme. Tunteet vaikuttavat siihen, mitä teemme, miten teemme ja mitä saamme aikaan. Tunneäly auttaa omien ja muiden tunteiden tiedostamisessa, ymmärtämisessä ja säätelyssä.

Tunneälyn lisäksi tarvitaan myös tilannetajua. Se on tietoisuutta itsestä, muista ihmisistä ja siitä, mitä toimintaympäristössä tapahtuu. Tilannetaju vaikuttaa myös siihen, millaisia johtopäätöksiä havaintojen perusteella teemme ja kuinka hyödynnämme niitä päätöksenteon tukena.
Hyvä tilannetaju edellyttää oman mielen ja itsensä johtamisen taitoja. Niitä ovat mm. tunnetaidot, kyky tunnistaa ja ohittaa omia ajatusluutumia sekä halu tahdistaa omaa luontaista käyttäytymistä kulloiseenkin tilanteeseen paremmin sopivaksi.
 

Millaisia tunteita, miten terävää tilannetajua ja millaista energiaa sinä tuot mukanasi?

 
Valmennus: miten valjastat tunteet ja tilannetajun työssäsi?
Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nopeille päätöksentekijöille – kesäkuun ryhmävalmennuksessa on vielä muutama paikka vapaana!

ilMe-valmentaja Markku Hiljanen pitää 15.6.2021 klo 16-19 online-valmennuksen Tunteet, tilannetaju ja tulokset. Ota yhteyttä Markkuun viimeistään tiistaina 8.6., mikäli haluat mukaan tähän ryhmään:

markku@mevaluation.fi
p. 040 179 7575

Valmennus lisää ymmärrystä käyttäytymisestä ja tavoistamme toimia erilaisissa tilanteissa. Valmennus antaa vinkkejä ja ajateltavaa sekä mahdollisuuksia hyödyntää tilannetajua – miten me voimme jokainen vaikuttaa yhteistyön sujuvuuteen ja hyvään fiilikseen.

Lisätietoa valmennuksen teemoista: Tunteet, tilannetaju ja tulokset

Hyvää yhteistyötä

Syksyllä kaikki on toisin – miten tuet hyvää yhteistyötä? 

Monessa organisaatiossa on onnistuttu hoitamaan työt hienosti poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Korona, etätyö sekä kasvokkain kohtaamisten radikaali vähentyminen ovat kuitenkin vaikuttaneet meihin monella tasolla ja tavalla. Mitä tapahtuu syksyllä, kun toivottavasti palailemme työpaikoille – ainakin osin? Lue lisää »

Maksuton ilMe Online -webinaari 5.5. klo 8.30

Klikkaa itsesi mukaan aamuwebinaariin ja tutustu mikroilmeisiin perustuvaan ilMe-analysiin! ilMe Online -webinaari on suunnattu HR-asiantuntijoille, valmentajille, coacheille, konsulteille, rekrytoijille – kaikille ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja valmentamisen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Lue lisää »

ilMe-analyysin voi nyt tilata verkkokaupasta

Tunnistatko omat luontaiset vahvuutesi? Käytätkö vahvuuksiasi työssäsi, verkostoissasi ja läheistesi kanssa? Kun tunnet itsesi, ymmärrät sekä itseäsi että toisia paremmin – väärinkäsitykset vähenevät, osaat sovittaa omaa käyttäytymistäsi toisten kanssa ja tiedät, miten käytät omia vahvuuksiasi esimerkiksi muutos- ja konfliktitilanteissa. Mikroilmeisiin perustuvan ilMe-analyysin voi tilata nyt helposti verkkokaupasta, verkkokaupan avajaishintaan.Lue lisää »

Menestyvä johtoryhmä on aidosti monimuotoinen

– Paljon on puhetta uudistavasta ja valmentavasta johtamisesta, mutta todellisuudessa nämä toteutuvat edelleen harvoin. Huonoon johtamiseen pitäisi työpaikoilla puuttua napakammin, sanoo kokenut johtamisen valmentaja Anne Nurminen Zealan Oy:stä.

Lue lisää »

Uudet teknologiat innostavat ilMe-valmentaja Juha Kaarenmaata

Kehittyvät teknologiat tuovat analyysien kentälle uusia työkaluja, ja on selvää, että tekoälyyn perustuvia menetelmiä tullaan tulevaisuudessa käyttämään entistä enemmän. ilMe-valmentaja Juha Kaarenmaa näkee, että vaikka uudet teknologiat tarjoavat uusia näkökulmia, analyysien maailmassa on keskeisintä eettinen toiminta.

Lue lisää »