ilMe-valmentajien koulutus 10.9.2018 - MeValuation
1341
post-template-default,single,single-post,postid-1341,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

ilMe-valmentajien koulutus 10.9.2018

 

Hae mukaan aktiiviseen yhteistyöverkostoomme!

 

Etsimme kasvavaan verkostoomme valmentajia eri puolilta Suomea. Valmennamme uusia valmentajia 10.9.2018 Helsingissä (paikka täsmentyy myöhemmin).

Mukaan valituille valmentajille tarjoamme nyt ilMe-valmennuksen puoleen hintaan. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Lisenssi edelläkävijöille

ilMe-analyyseillä luot vahvan pohjan erilaisille valmennuksille. Lisenssin haltijana teet asiakkaillesi ilMe-analyysejä, joita hyödynnät omassa liiketoiminnassasi. Voit hyödyntää analyysejä esimerkiksi vuorovaikutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen, johtamiseen, hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, myyntiin sekä neuvottelutaitoon ja vaikuttamiseen liittyvissä valmennuksissasi.

ilMe-analyysi on mikroilmeiden tulkintaan perustuva, huipputeknologiaan pohjautuva kansainvälinen tuote (Personal Behavioral Analysis, PBA).

“ilMe on valmentajille ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä lisämyyntiä. Valmentajat tarjoavat asiakkailleen analyysejä ja voivat rakentaa niiden pohjalle myös erilaisia valmennuksia”, toimitusjohtaja Mika Kauppinen MeValuationista sanoo.

 

Valmennus Helsingissä 10.9.

Uudet, sertifioidut ilMe-valmentajamme pääsevät mukaan kasvavaan valmentajien verkostoon ja saavat taakseen täysin suomalaisen MeValuationin tuen.

MeValuationin yksipäiväinen valmennus antaa oikeuden ja valmiudet ilMe-tuotteen itsenäiseen käyttöön. Koulutus on suunnattu valmentajille, coacheille ja konsulteille.

Valmennus järjestetään Helsingissä maanantaina 10.9.2018 klo 9–16.

 

Lue lisää ja varaa heti paikkasi!