ilMe-raportti uudistuu - MeValuation
1443
post-template-default,single,single-post,postid-1443,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

ilMe-raportti uudistuu

ilMe-analyysin pohjalta tehtävän raportin rakenne ja ulkoasu ovat uudistuneet. Raikkaan uuden ulkoasun lisäksi mukaan on tullut uusia ominaisuuksia.

Analyysin kehittäjä, käyttäytymistieteilijä Ghita Ramdhiansing kertoo, että uutta raporttia on kehitetty entistä selkeämmäksi. Muutosten myötä raportti on entistä käytännöllisempi ja ymmärrettävämpi sekä analysoitavan että analyysiä avaavan valmentajan näkökulmasta.

– Raporttiin on lisätty uutena elementtinä analysoitavan henkilökohtaiset prioriteetit. Raportista löytyy myös uusia teemoja ja asiakokonaisuuksia, ja niiden yhteydessä ilmeneviä luonteenpiirteitä.

Koska ilMe-analyysi on lähtökohtaisesti tarkoitettu sertifioidun ilMe-valmentajan kanssa purettavaksi, moni uudistus tukee raporttia purkavan ammattilaisen työtä. Selkeä raportti auttaa toki myös analysoitavaa itseään, kun hän käyttää raporttia omana työkalunaan.

 

Ghita Ramdhiansing

Ghita Ramdhiansing

”Easy to explore, pragmatic to use and systemised enough to understand the layers of a persons interactions. As a coach you become much more to the point, instead of extensively exploring, which does not mean you can’t but it is much more effective to tap into the topic where it hurts.”

Uusi raportti:

  • Uusi, visuaalisesti selkeä ulkoasu
  • Uusia teemoja ja piirteitä
  • Jokaiseen raporttiin sisältyy yksi kuvailulehti, joka sisältää perustietoa ilMe-analyysistä ja raportin tulkitsemisesta
  • Raportti on edelleen 1-sivuinen

 

 

Valmennamme uusia ilMe-valmentajia Helsingissä 4.4.2019.

>>Lue lisää ja tule mukaan!