Maksuton ilMe Online -webinaari 5.5. klo 8.30 - MeValuation
Klikkaa itsesi mukaan aamuwebinaariin tiistaina 5.5. klo 8.30-10 ja tutustu mikroilmeisiin perustuvaan ilMe-analysiin!
3524
post-template-default,single,single-post,postid-3524,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Maksuton ilMe Online -webinaari 5.5. klo 8.30

Klikkaa itsesi mukaan aamuwebinaariin ja tutustu mikroilmeisiin perustuvaan ilMe-analysiin! ilMe Online -webinaari on suunnattu HR-asiantuntijoille, valmentajille, coacheille, konsulteille, rekrytoijille – kaikille ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja valmentamisen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

ilMe Online -webinaarissa saat:

  • tietoa mikroilmeisiin perustuvasta ilMe-analyysistä
  • tietoa kolmesta hyvin erilaisesta vuorovaikutustyylistä
  • ideoita ja ajatuksia – miten eri tavoin orientoituneiden ihmisten tavat toimia näkyvät erilaisissa vuorovaikutustilanteissa
  • tietoa, miten ilMe-analyysiä voi soveltaa työyhteisöissä ja valmennuksissa
  • ohittamattoman tarjouksen oman henkilökohtaiseen ilMe-analyysiin

Reagoimme stressaaviin tilanteisiin itsellemme luontaisimmalla tavalla

Käyttäytymistieteiden pohjalta kehitetty ilMe-analyysi kertoo, mitkä orientaatiot ohjaavat meitä, miten toimimme luontaisesti muiden ihmisten kanssa, miten reagoimme stressaaviin tilanteisiin ja muutoksiin. Ja miten käyttäydymme, kun pyrimme palaamaan omaan tasapainoiseen tilaamme.

 

Tunnistatko, miten toimit paineen alla? Meillä jokaisella on oma luontainen tapamme toimia esimerkiksi muutostilanteissa. Kun tunnet ja ymmärrät itseäsi ja toisia, toimit varmasti, vahvasti ja luontevasti.

 

Mitä? ilMe Online -webinaari

Milloin? Tiistaina 5.5. klo 8.30-10

Missä? Verkossa – saat vahvistusviestin sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen, ja löydät viestistä linkin webinaariin.