ilMe-analyysin voi nyt tilata verkkokaupasta - MeValuation
1687
post-template-default,single,single-post,postid-1687,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

ilMe-analyysin voi nyt tilata verkkokaupasta

Tunnistatko omat luontaiset vahvuutesi? Käytätkö vahvuuksiasi työssäsi, verkostoissasi ja läheistesi kanssa? Kun tunnet itsesi, ymmärrät sekä itseäsi että toisia paremmin – väärinkäsitykset vähenevät, osaat sovittaa omaa käyttäytymistäsi toisten kanssa ja tiedät, miten käytät omia vahvuuksiasi esimerkiksi muutos- ja konfliktitilanteissa. Mikroilmeisiin perustuvan ilMe-analyysin voi tilata nyt helposti verkkokaupasta, verkkokaupan avajaishintaan.

– ilMe-analyysin vahvuus on, että se kertoo rehellisesti, millaisia me aidoimmillamme olemme. Koska analyysi perustuu kasvoilla ja kaulalla sekuntien murto-osassa luontaisesti ilmeneviin mikroilmeisiimme, tietoinen mieli ei ehdi puuttua peliin ja tehdä korjausliikkeitä, MeValuationin Mika Kauppinen kertoo.

Luotettava analyysi on helppo tehdä kymmenessä minuutissa omalla puhelimella tai tietokoneella

ilMe-analyysiä käytetään maailmalla yli viidessätoista maassa muun muassa itsetuntemuksen kehittämisessä, valmennuksissa, coachauksissa, työyhteisöjen valmentamisessa ja rekrytointien tukena. Analyysi on lunastanut paikkansa luotettavien, havaintoihin perustuvien analyysien joukossa.

– ilMe-analyyysi on Suomessa uudehko tuote, ja kysyntä kasvaa jatkuvasti. ilMe-analyysi on nopea ja helppo tehdä, ja analyysi sopii hyvin myös verkosta ostettavaksi, Kauppinen sanoo.

ilMe-analyysiä ei pidä sekoittaa kevyisiin nettitesteihin. Analyysiä ei myöskään anneta kenellekään ilman vähintään tunnin keskustelua sertifioidun ilMe-valmentajan kanssa.

 

Analyysi muodostetaan lyhyestä videosta, jonka analysoitava henkilö tekee omalla tietokoneellaan, puhelimellaan tai muulla kannettavalla laitteellaan. Analysoitava vastaa kahteentoista kysymykseen – aikaa kuluu vain kymmenisen minuuttia. Videon nauhoittaminen on helppoa, eikä sitä tarvitse jännittää.

– Analysoitavan vastauksia ei pureta, vaan teknologia tunnistaa videolta mikroilmeet ja niiden toistuvuuden. Videot säilytetään vain tarpeellisen ajan. Tietoturva on kaikilta osin kunnossa kunnossa, Mika painottaa.

ilMe-analyysi nyt verkkokaupan avajaishintaan

Voit ostaa ilMe-analyysin verkkokaupasta. Kun tilaat ilMe-analyysin verkkokaupasta, teet haastattelun omalla koneellasi tai mobiililaitteellasi. Analyysin avaa sinulle sertifioitu ilMe-valmentaja.

– Oston jälkeen ilMe-valmentajamme ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä asiakkaaseen ja sopii analyysin purusta asiakkaalle sopivalla tavalla, Mika kertoo.

 

 

Verkkokauppaan >>