Henkilökohtainen ilMe-analyysi + valmennusaamu nyt analyysin hinnalla - MeValuation
Maaliskuun ilMe-valmennusaamut Helsingissä ovat ohittamaton mahdollisuus kokeilla mikroilmeisiin perustuvaa ilMe-analyysiä – analyysin hinnalla myös aamupäivän valmennus.
2115
post-template-default,single,single-post,postid-2115,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Henkilökohtainen ilMe-analyysi + valmennusaamu nyt analyysin hinnalla

Maaliskuun ilMe-valmennusaamut Helsingissä ovat ohittamaton mahdollisuus kokeilla mikroilmeisiin perustuvaa ilMe-analyysiä – valmentajat, coachit, HR-asiantuntijat ja rekrytoijat saavat nyt analyysin hinnalla myös aamupäivän valmennuksen.

Järjestämme maaliskuussa kaksi samansisältöistä tilaisuutta, 11.3. ja 24.3.

– Haluamme tarjota mahdollisuuden kokea analyysi itse, ja samalla tarjota laadukkaan aamupäivän valmennuksen osallistujille. Lupaamme ideoita ja ajatuksia omaan työhön ja vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittämiseen omassa organisaatiossa. Myös verkostoituminen on osa tapahtumaa, MeValuationin Mika Kauppinen sanoo.

 

Jokainen osallistuja tekee videohaastattelun ennen tilaisuutta. Oman analyysinsä osallistuja saa itselleen tilaisuudessa paikan päällä. Valmentajat antavat ryhmässä avaimia analyysin tulkitsemiseen, jolloin jokainen voi ohjatusti itse tutkia ja avata analyysiään.

– Aiempien vastaavien tilaisuuksien osallistujat ovat antaneet erittäin hyvää palautetta näistä valmennusaamuista, ja päätimme siksi avata muutaman avoimen tilaisuuden maaliskuun kalenteriin, Mika sanoo.

”Erittäin energisoiva ja ajatuksia herättävä aamupäivä, kiitos hienosti järjestetystä tapahtumasta!”

 

”Uskomatonta, miten tarkka ja paikkansapitävä analyysi oli. ilMe-tilaisuudessa opin avaamaan omaa analyysiäni, ja näin työkalun mahdollisuudet omassa työssäni. Kiitos hienosta aamupäivästä!”

 

Pidämme ryhmät maltillisen kokoisina, joten paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää sivuiltamme ja varaa paikkasi: Tutustu nyt ilMe-analyysiin ja tule mukaan innostavaan aamupäivään!

Varaa paikkasi heti >>